Izobraževalni seminarji

 Vabimo vas, da se udeležite strokovnih licenčnih seminarjev:
  • Za področje SLP (standardni in latinskoameriški plesi) – 19., 20., 21.8.2016 (petek, sobota, nedelja), bo seminar izveden v sklopu priprav reprezentanc SLP v Ribnici na Pohorju in je poleg reprezentantom namenjen predvsem trenerjem in sodnikom SLP, seminarja se lahko udeležijo tudi ostali člani ZPVUTS in kandidati, vključeni v proces strokovnega usposabljanja ter strokovni delavci, ki delujejo v klubih, članicah PZS.
  • Za področje PLR (področje družabnih rekreativnih plesov) – 3.9.2016 (sobota) vsebuje tudi izvedbo letnega zbora ZPVUTS in po seminarju člansko druženje z večerjo. Tematika seminarja je namenjena vaditeljem, učiteljem in trenerjem plesa, članom ZPVUTS, lahko pa se seminarja udeležijo tudi kandidati, vpisani v proces strokovnega usposabljanja. Udeležba na seminarju je za vse udeležence seminarja brezplačna. Stroški seminarja bodo kriti s strani ZPVUTS, članom ZPVUTS pa tudi večerja.
  • Za področje MTP (moderni tekmovalni plesi) - 4.9.2016 (nedelja) je s tematiko seminarja praviloma namenjen vaditeljem, učiteljem in trenerjem MTP, seminarja pa se lahko udeležijo tudi kandidati, vključeni v proces strokovnega usposabljanja in strokovni delavci, ki delujejo v klubih, članicah PZS. Udeležba na seminarju je za vse udeležence seminarja brezplačna. Stroški seminarja bodo kriti s strani sekcije MTP pri PZS.
Za dodatne informacije nas kontaktirajte na telefonsko številko 01 430 22 84 ali 041 732 580 ali preko e pošte na [email protected]