Jesenski plesni vikend družabnih plesov v Rovinju

 Draga plesalka / spoštovani plesalec!

Lepo vabljeni, da zaplešete z nami na Jesenskem plesnem vikendu družabnih plesov v Rovinju, ki bo potekal od petka, 18. novembra do nedelje, 20. novembra 2016 v vrhunskem design hotelu Lone*****.


Vabimo vas k ogledu predstavitvenega videa in virtualne predstavitve hotela Lone, do katerih dostopate s klikom na besedo ter fotogalerije, ki se nahaja tukaj. 


Fotografije dogajanja z zadnjega plesnega vikenda v hotelu Lone si lahko ogledate v galeriji, mnenja udeležencev predhodnih plesnih vikendov pa si lahko preberete na tej povezavi.


Letak z informacijami in prijavnico najdete v prilogi, za dodatne informacije pa smo vam na voljo na: [email protected], 040 132 563 ali 040 430 760.


Doživite nepozabne trenutke v najbolj romantičnem mestu na svetu in se imejte lepo v vrhunskem hotelu Lone v Rovinju! :)


Prisrčno dobrodošli!

            Ekipa

Plesne šole SALSERO

      www.salsero.si


P.S.: Vljudno vas prosimo, da posredujete to elektronsko sporočilo vašim sorodnikom, prijateljem, sodelavcem, znancem in vsem, ki bi jih naša ponudba za Jesenski plesni vikend družabnih plesov v Rovinju zanimala, za kar se vam že v naprej najlepše zahvaljujemo! :)