Vitam in Barbara dvakratna zmagovalca Dunajskega plesnega konkursa

Vitam in Barbara Kodelja sta na mednarodnem IDSF odprtem turnirju za seniorje v dvorani dunajske mestne hiše in osvojila dvojno zmago v kategoriji standardnih plesov med seniorji III. Tako v soboto 4. 6. kot tudi v nedeljo 5. 6. sta premagala vso konkurenco, vključno z najbližjima zasledovalcema na IDSF rating lestvici, Italijanoma Mauriziem Carugatem in Mariagrazio Giovenco. O svoji dvojni zmagi sta povedala: "V 
nedeljo sva plesala v isti dvorani, a z novo sodniško postavo, še en turnir spet v senior III konkurenci, takorekoč preizkušnja včerajšnjega rezultata. To pot je bilo na startu 60 parov iz 11 držav. Bila sva presrečna ko sva slišala, da sva tudi ta dan osvojila prvo mesto. Ta uspeh je bil toliko večji, ker sva s tem ponovila uspeh preteklega leta na istem tekmovanju.".
 
Vitam in Barbara vodita na svetovni rang lestvici za seniorje III med 550 pari in imata pred drugo uvrščenim parom prednost 158 točk. V letu 2011 se bo 22. 10. v Monsu v Belgiji odvijalo prvo odprto svetovno prvenstvo za skupino seniorjev III in pričakujemo lahko odličen rezultat Vitama in Barbare.
 
Finali IDSF open Senior III ST:
1. Vitam Kodelja - Barbara Kodelja (SLO)
2. Maurizio Carugati - Mariagrazia Giovenco (ITA)
3. Wolfgang Walter - Ilse Von Beyer (GER)
4. Hans-Arnold Büscher - Heidi Büscher (GER)
5. Eduard Rahmen - Anita Rahmen-Bigler (SUI)
6. Anton Novak - Susanna Novak (AUT)