VERENA ŠULEK NA ČELU PROFESIONALNE DIVIZIJE WDSF

Upravni odbor, izvoljen na zadnji skupščini meseca junija v Shanghaju, je na svoji konstitutivni seji, ki je bila 12. 8. 2013 ob robu odprtega prvenstva Nemčije (GOC) v Stuttgartu, je za svojo prvo osebo, torej na položaj Direktorja Profesionalne divizije WDSF, soglasno izbral Vereno Šulek, ki sicer v vlogi zakladnika angažirano deluje v tej diviziji vse od njene ustanovitve pred šestimi leti. Vodilni funkcionarji članic Profesionalne divizije WDSF so z velikim odobravanjem sprejeli odločitev svojega upravnega odbora, saj je Verena Šulek znana po svoji nepristranskosti in po svojem prispevku k dosedanjemu razvoju PD. Zanimivo je, da je sicer med 7 člani UO PD tudi predsednik WDSF.

Položaj direktorja divizije zagotavlja Vereni Šulek sedež v Predsedstvu svetovne plesne zveze WDSF, v katerem ima PZS še Miriam Kerpan Izak, ki v Predsedstvu WDSF kot predsednica zastopa Svetovno rokenrol konfederacijo WRRC.