Uspeh disco plesalcev na SP v Torinu

V Torinu (Italija) se je v četrtek, 9. 10. 2014, začelo Svetovno prvenstvo v disco plesih (potekalo bo vse do nedelje, 12. 10. 2014), kamor je odpotovalo tudi 140 disco reprezentantov in seveda nekaj spremljevalne ekipe. V lepo pripravljeni in veliki areni so podelili naslove prvakov, predvsem Dancem, Norvežanom, Čehom, Italijanom, Slovakom, Nemcem ... ki so na stopničkah pričakovano. Razveseljuje pa dejstvo, da so tudi Slovenci tudi v discu vse bližje odličjem, še posebej so se na tem prvenstvu izkazali mladinska dvojica Nika Leskovar in Luka Kotnik (PK Urška Ljubljana), mladinski solist Luka Kotnik in mladinska formacija Disco team (PK Zeko) z osvojenim 5. mestom v posamezni disciplini, mladinska mala skupina Power (PK Urška Ljubljana) s 6. mestom in solistka mladinka Janja Gomboc (PK Zeko) s 7. mestom.

Vsem iskreno čestitamo. Več uvrstitev pa v rubriki Rezultati. Foto utrinki iz osebnega arhiva Dejana Zečevića in Katarine Maček.