Pravica do nastopa na UK, International in Blackpool v letu 2011

Uradna informacija glede udeležbe parov, registriranih pri PZS in IDSF je, da je v letu 2011 dovoljeno tekmovati na treh največjih mednarodnih plesnih turnirjih v Angliji, in sicer na UK Open Championships, International Championships ter Blackpool Dance Festival. IDSF ne bo izvajal sankcij parom, ki bodo tekmovali na omenjenih tekmovanjih.

Dovoljenje je trenutno časovno omejeno za leto 2011 in velja samo za UK, International in Blackpool. Za vsa ostala mednarodna tekmovanja, ki niso na seznamu IDSF tekmovalnega koledarja, velja predpostavka, da bo IDSF udeležbo sankcioniral. Če ste v dvomih, ali pa ste povabljeni na tekmovanje izven registracije IDSF, vam svetujemo, da predhodno pridobite pisno odobritev od IDSF ali Plesne zveze Slovenije, in se s tem izognete morebitnim sankcijam.

Uradna objava IDSF glede sankcioniranja udeležbe na tekmovanjih je dosegljiva na linku:  http://www.idsf.net/index.tpl?style=news&action=newsItem&id=20

BSV