Miha in Nadiya zmagovalca Krško open 2012

Na 8. mednarodnem tekmovanju v standardnih in latinsko ameriških plesih WDSF Krško Open 2012, ki je potekalo na preklensko vročo soboto in nedeljo, 16. in 17. junija v športni dvorani ŠC Krško v organizaciji PK Lukec Krško se je za priznanje in najvišje stopničke potegovalo preko stopedeset parov iz Rusije, Madžarske, Hrvaške, Slovaške, Češke, Avstrije, Črne Gore, Bolgarije, Romunije, Italije, Belorusije, Nemčije, Poljske, Španije, Luksemburga, Estonije, Danske, Izraela, Švice, Srbije, Portugalske in seveda iz Slovenije.

V sobotnem finalnem večeru tekmovanja WDSF open LA si je plesni par Miha Vodičar in Nadiya Byckova priplesal zmago, šesto mesto v finalu pa je zasedel slovenski par Kristjan Burazer in Martina Plohl. Odlične uvrstitve pa so isti večer sledile tudi v kategorji starejši mladinci v disciplini LA plesov in mladinski kategori discipline ST plesi. Tudi nedelja je prinesla kar nekaj vrhunskih rezultatov v vseh starostnih kategorijah tako v disciplini ST in LA plesov.  
 
Podrobnješi rezultati so vam na voljo na http://rezultati-plesna-zveza.strokahosting.net/ , utrinke s tekmovanja pa si lahko ogledate na http://www.fotomesec.com/