Enourna oddaja Ples v trendu

Po izvedenem evropskem prvenstvu v Hip-Hopu, BreakDancu in Electric Boogie-ju v Kopru, bo na programu TVSLO2, v nedeljo 26.8. ob 16h, na sporedu enourna oddaja Ples v trendu / 16:00 Evropsko prvenstvo v plesih hip hop, break dance, electric boogie, reportaža iz Kopra. Prva ponovitev na TV Koper bo v četrtek 13.9.2012 ob 22.30h. Druga ponovitev bo na TVSLO2 – termin v dogovoru. Poleg tega, pa jo bo RTV dodatno promoviral tudi preko njihovega portala MMC.

Oddaja je reportažno informativne narave in obravnava plesne discipline break dance, hip hop in electric boogie. V intervjujsko reportažnem slogu bo predstavila te plesne discipline, življenski stil in opravljeno evropsko prvenstvo. Srečali se bomo z nekaterimi tekmovalci in prvaki, ki bodo skozi svoje izkušnje interpretirali discipline in dosežene rezultate.

Oddaja je na sporedu prav pred pričetkom šolskega leta in bo zato marsikateremu mladostniku določala trende novega šolskega leta in obenem obudila dejavnosti, ki si jih bodo mladostniki zadali v tem šolskem letu.


Fiona Johnson Kocjančič
Predsednica sekcije MTP pri PZS
IDO vice president
IDO chairperson of Street Dance Show Committee