Coca-cola sponzor DP v MTP 2013

Predsednica sekcije MTP pri PZS Fiona Johnson Kocjančič je bila letos pred državnim prvenstvom v modernih tekmovalnih plesih zelo dejavna tudi na prodročju iskanja sponzorjev. Tako je podjetje Coca-Cola HBC Slovenia d. o. o., zaslužna za to pa je predstavnica tega podjetja ga. Katja Rajh, v slovenskih plesalcih prepoznalo velik potencial in veliko talenta. Tako so se odločili, da v sezoni 2013 plesalcem zagotovijo brezplačno brezalkoholno negazirano pijačo za oba dela državnega prvenstva.

V Šenčurju pa so v soboto poskrbeli še za dodatno presenečenje, ko so pred dvorano postavili svoj značilni coca-cola hladilnik in plesalce razveselili z brezplačnimi pločevinkami coca-cole, na katere so natisnili njihova imena oz. imena njihovih skupin.

Ge. Katji Rajh in podjetju Coca-Cola HBC Slovenia d. o. o. se v imenu sekcije, Plesne zveze in organizatorjev DP – Plesnega studia Novo mesto in Plesnega kluba Wolfy – iskreno zahvaljujemo, hkrati pa se nadejamo, da bi se tudi v prihodnje našla podjetja, ki bi v plesu in naših mladih plesalcih prepoznala tak potencial.